За да разбереш какво е Хипокси трябва да пробваш!


Testimonials-SoniaЗа да разбереш какво е Хипокси трябва да пробваш! Първия път е странно. Но със сигурност ще ти хареса!
Трябва да пробваш, за да разбереш дали можеш да лежиш спокойно и без да правиш абсолютно нищо да намаляваш целулита и неравностите на най-трудните места. Трябва да пробваш да въртиш педалите бавно и без усилие докато гледаш телевизия или разговаряш с терапевтите за хранене, отслабване, здравословен начин на живот, спорт, мускулатура, лечение на травма, масажи и всякакви такива приятни неща…. Странно и нестандартно е за тези като мен, които са свикнали на много усилен фитнес, каланетика, тае-бо, степ аеробика и други силови и кардио натоварвания без особен резултат върху обиколките на бедрата.
Доста интересно е за моите приятелки, които не са спортни натури и ходенето по магазините е най-голямото им физическо натоварване. Най-хубавото е че наистина има резултат! Иначе нямаше да го повтарям по два пъти всяка година. Много е приятно и зареждащо с енергия, когато се качиш на кантара и видиш с очите си отлетелите килограми. Супер е да обуеш дънките, които едвам са се закопчавали само до преди месец и да не се налага да ги покриваш с по-дълга блузка. Хубаво ти става като се замислиш, че си направила необходимото, за да се чувстваш добре, да изглеждаш добре. Това е станало с лекота и дори ти е било приятно. Разбира се има хранителен режим. Който ти каже, че можеш да ядеш каквото си искаш и да отслабваш със сигурност те лъже. Но няма хапчета, които правят чудеса и съсипват организма (и тях съм пробвала). Няма чудотворни билки или кленови сиропи.
Няма гладуване, 90 дневни диети, само плодове, ден само на вода и други подобни изтезания на тялото. Всичко постигаш сама и даваш от себе си само малко усилие и малко време!
Аз свалих 7 кг. и 7-8 см от обиколките на талията ханша и бедрата.
Май написах доста! Сега е твой ред да опиташ! И да разкажеш на другите! 

Соня МарковскаНазад

Полезно

Впечатления на клиенти: