Процедури

Алопеция ареата

Процедури HLCC

HLCC използва тази уникална лазерна технология  върху пациенти от началото на 90-те години на миналия век и днес е призната за световен лидер в лазерната терапия срещу косопада.


Хигиена чрез Скалп Терапия и Блокиращ ДХТ шампоан
Цел: Почистване на скалпа и създаване на оптимални условия за проникване на препаратите и действие на лазера. Почиства косата без SLS /Sodium Lauryl Sulfate/, разтваря себума и пърхота, запушили космения фоликул, помага за проникването в дълбочина на локалните продукти, хидратира, успокоява скалпа при дразнене, сърбеж и сухота, доставя висока концентрация на витамин B5. Блокира ДХТ / Дихидротестостерон/ – който причинява 95% от различните видове косопад.

Създава благорпиятна среда за растежа на коса. Почиства. Блокира ДХТ. Локално подхранва= бързо + просто.

Лазерна терапия за коса
Цел: Възстановяване на нормалното функциониране на космения фоликул. Клинично доказано добра терапия за мъже и жени. Третиране с лазер на принципа на фотобиостимулиране: – ускорява превръщането на аденозин дифосфат в аденозин трифосфат и повишава осмотичната функция на клетката – стимулиране на протеиновия синтез – подобрява състоянието на капилярите и повишава локалното кръвообращение с 54% след първо третиране.

Стимулиране растежа на косата
Цел : Нов растеж. Тук се използват целенасочени продукти и хранителни добавки произведени в САЩ по специална патентована формула на HLCC които възобновяват нормалния цикъл на растеж. Тънките коси стават плътни, обемни. Косъмът, стоял досега във фаза покой, започва да расте.


Как протича процедурата

Към лазерни процедури може да се пристъпи след като в продължение на поне 1-2 дни са прилагани продуктите от препоръчаната индивидуална комбинация. Най-често се започва с две или три процедури седмично в продължение на поне 3 месеца и с течение на времето и по преценка на лекаря, се разреждат до една-две процедура седмично. Всяка процедура е с продължителност от 30 минути. Лазерът е диоден, студен и няма странични ефекти.

Лазерната стимулация въздейства върху капилярното кръвообращение като така подобрява храненето и обмяната на вещества в космения фоликул. Освен това възстановява пропускливостта на калиевите канали в клетките, което води до подобряване пропускливостта на клетъчната мембрана, по-пълно усвояване на калия и възстановяване на биологичната активност на клетките.

Резултати от революционния подход Нова Коса:

  • 1-2 месец – косопадът спира
  • 2-3 месец – растежът на косъма се забелязва под микроскоп
  • 3-4 месец – растежът на косъма е видим
  • 12-24 месец – най-добрите резултати

Полезно

Впечатления на клиенти: