Процедури

Целулит

Хипокси терапия

Hypoxi: Индивидуалната генетична предиспозиция е най-същественият фактор при разпределянето на мазнините и тяхното намаляване. Целенасочено изгаряне на мазнините не може да бъде постигнато само чрез конвенционални тренировки. При Hypoxi терапията кръвообръщението се насочва към проблемните зони благодарение на редуващите се в индивидуални интервали вакуум и налягане. Именно така се подпомага изгарянето на мазнините в тялото.

HYPOXI е най-ефикасното и дълготрайно решение на проблема с целулита, защото третира всички елементи на това състояние. Целулитът засяга до 90% от жените след пубертета. Поради специфичния начин на образуването на целулита, той може да се запази дори след значително намаляване на подкожната мастна тъкан и се наблюдава дори при сравнително слаби хора.

Целулитът засяга в най-голяма степен мастните клетки в най-повърхностния слой на подкожната тъкан. Този слой е структурно различен, защото мастните клетки в него са подредени в делчета, около които има вертикални влакна съединителна тъкан. Мастните клетки в този слой могат да увеличат обема десетократно, което значително изменя цялостната структура и релеф на подкожната тъкан. Освен че променят релефа на кожата, мастните клетки притискат и кръвоносните и лимфни съдове и така затрудняват микроциркулацията на кожата. Така със задълбочаване на проблема тези нарушения водят до натрупването на отпадни продукти и лимфен застой в подкожната тъкан, което превръща целулита от естетичен, в метаболитен и здравословен проблем.

Медицината отдавна описва трите задължителни елемента за профилактика на целулита:

  1. Подобряване на микроциркулацията в проблемните зони. HYPOXI апаратът HDC разполага с 400 камери в контакт с кожата, чрез които се редува засмукване и натиск със строго определена сила, интензивност и продължителност на интервали индивидуални за всеки един пациент. Постига се подобряване на микроциркулацията в повърхностния слой на кожата, където се отлага целулита.
  2. Прилагане на целенасочена HYPOXI тренировка за изгаряне на мазнини. След като вече сме подобрили кръвообращението и лмфотока е задължително да се приложи кардио тренировка в условията на променливо налягане на интервали. Тук вече постигаме целенасочено изгаряне на мазнините, които са довели до образуването на целулита.
  3. Преминаване към режим на хранене, възпрепятстващ образуването на целулит. Това е третата задължителна стъпка в борбата с целулита. Без подходящ хранителен режим, който да подпомогне запазването на постигнатия резултат, независимо какво противоцелулитно средство използваме ефектът няма да е траен. Ето защо, при HYPOXI метода комбинираме и трите важни елемента за трайно справяне с целулита.

Как протича процедурата

HYPOXI изгаря мазнините на точно определни места чрез уникална комбинация от сменящо се налягане и умерена аеробна тренировка. Редуването на отрицателно и положително налягане въздейства на тъканите в зони с упорито натрупани мазнини. Промяната на налягането ефективно стимулира притока на кръв и ускорява извличането на мастни киселини от депата им. В резултат имаме дълготрайна загуба на сантиметри в целенасочено третираните зони.

Процедури Термаж

Thermage е единствената монополярна неинвазивна технология, която само с една процедура спомага за стягането и контурирането на кожата – без хирургическа намеса, без инжекции, без клиничен престой и с минимална инвестиция на време.
Благодарение на патентованата възвръщателна пластина, необходимата процедура е само една за разлика от униполярните, биполярни и триполярни апарати. Thermage стимулира естественото обновяване на колагена, което води до деликатни, естествено изглеждащи резултати.

Ако искате да разберете дали наистина ви се предлага оригинала Thermage, просто попитайте колко процедури са необходими – oтговорът трябва да е ЕДНА!

Thermage

Thermage е безопасна, неинвазивна, радиочестотна (RF) козметична процедура. Две седмици преди процедурата трябва да се преустановят посещенията в солариума или интензивно излагане на слънце и ползването на кремове с ретинол и гликолова киселина. Това е необходимо, за да бъде максимално безопасна процедурата. 

Как протича процедурата

Процедурата е безболезнена и не налага прилагане на обезболяващ крем. Всеки път, когато накрайникът докосва кожата ви, ще се почувствате кратко  усещане за охлаждане, последвано от дълбоко, но кратко усещане за стопляне, последвано от друго охлаждане. Усещането на топлина е признак, че в дълбоките слоеве на кожата се достига ефективната температура за стягане. Процедурата стимулира заздравяването на съществуващия в кожата колаген, както и образуването на нов колаген.

Полезно

Впечатления на клиенти: