Процедури

Разширени вени

Хипокси терапия

Hypoxi: Индивидуалната генетична предиспозиция е най-същественият фактор при разпределянето на мазнините и тяхното намаляване. Целенасочено изгаряне на мазнините не може да бъде постигнато само чрез конвенционални тренировки. При Hypoxi терапията кръвообръщението се насочва към проблемните зони благодарение на редуващите се в индивидуални интервали вакуум и налягане. Именно така се подпомага изгарянето на мазнините в тялото.

Защо Хипокси L250 при разширени вени?

Причината за поява на разширени вени се дължи на няколко фактора: генетична предразположеност, слаба съединителна тъкан, уседнал начин на живот, травми, наднормено тегло или хормонални промени при бременност.

При ХИПОКСИ терапията с L250 се използва променливо налягане. Чрез него се повлиява кръвообращението, като то може да се насочва в определени зони на тялото и да се подобри. Това, само по себе си се превръща в предпоставка за благоприятно повлияване на венозното кръвообращение. Във фазата на вакуум се подобрява оросяването и храненето на тъканите. Във фазата на дренаж се подобрява венозния и лимфния отток като така се отвеждат и отпадните продукти. Съвкупността от редуващ се вакуум и дренаж при условията на аеробна тренировка води до намаляване на мазнините в проблемните зони. На свой ред, намаляването на наднорменото тегло в комбинация с подобряването на кръвообращението в долната част на тялото, води до благоприятно повлияване на разширени вени и застойни явления в долните крайници.

При тренировка с L250 силата на засмукване, продължителността на интервала и времето за дренаж на отпадните продукти се настройват индивидуално според особеностите на конкретния тип съединителна тъкан, венозна система, мускулатура и степента на затлъстяване. Всички тези фактори, както и възможността за индивидуални настройки на апаратурата гарантират отлична профилактика на уморени крака и разширени вени.

Как протича процедурата

HYPOXI изгаря мазнините на точно определни места чрез уникална комбинация от сменящо се налягане и умерена аеробна тренировка. Редуването на отрицателно и положително налягане въздейства на тъканите в зони с упорито натрупани мазнини. Промяната на налягането ефективно стимулира притока на кръв и ускорява извличането на мастни киселини от депата им. В резултат имаме дълготрайна загуба на сантиметри в целенасочено третираните зони.

Полезно

Впечатления на клиенти: