Процедури

Оформяне на тялото (отслабване)

Хипокси терапия

Hypoxi: Индивидуалната генетична предиспозиция е най-същественият фактор при разпределянето на мазнините и тяхното намаляване. Целенасочено изгаряне на мазнините не може да бъде постигнато само чрез конвенционални тренировки. При Hypoxi терапията кръвообръщението се насочва към проблемните зони благодарение на редуващите се в индивидуални интервали вакуум и налягане. Именно така се подпомага изгарянето на мазнините в тялото.


Когато се прилага позитивно налягане върху кожата и мастната тъкан се увеличава налягането между кожата и мускулатурата. Това е мястото, където се разпологат вените и лимфните съдове. Лимфните съдове в този слой се свиват право пропорционално на налягането – като изхвърлят течностите към прочистващите органи. Кръвоносните съдове също се свиват и стесняват (според прилаганото напрежение) като изтласкват венозна кръв бедна на кислород от кожата и мастната тъкан в дълбоката вътрешна венозна система.

Физическото натоварване е умерено и съобразено с индивидуалните особености и потребности на клиента.

HYPOXI дава възможност да се постигне, както намаляване на обиколките на Вашето тяло за сметка на излишните мазнини от най-проблемните места, така и премахване на целулита и стягане на кожата. Ефекта се постига, чрез комбинация от специални апарати, в зависимост от зоните, където основно имате мастни натрупвания.


Как протича процедурата

HYPOXI изгаря мазнините на точно определни места чрез уникална комбинация от сменящо се налягане и умерена аеробна тренировка. Редуването на отрицателно и положително налягане въздейства на тъканите в зони с упорито натрупани мазнини. Промяната на налягането ефективно стимулира притока на кръв и ускорява извличането на мастни киселини от депата им. В резултат имаме дълготрайна загуба на сантиметри в целенасочено третираните зони.


 • Соня Марковска
   
  "За да разбереш какво е Хипокси трябва да пробваш!
  Първия път е странно.
  Но със сигурност ще ти хареса!
  Трябва да пробваш, за да разбереш дали можеш да лежиш спокойно и без да правиш абсолютно нищо да намаляваш целулита и неравностите на най-трудните места.
  Трябва да пробваш да въртиш педалите бавно и без усилие докато гледаш телевизия или разговаряш с терапевтите за хранене, отслабване, здравословен начин на живот, спорт, мускулатура, лечение на травми, масажи и всякакви такива приятни неща....
  Странно и нестандартно е за тези като мен, които са свикнали на много усилен фитнес, каланетика, тае-бо, степ аеробика и други силови и кардио натоварвания без особен резултат върху обиколките на бедрата.
  Доста интересно е за моите приятелки, които не са спортни натури и ходенето по магазините е най-голямото им физическо натоварване.
  Най-хубавото е че наистина има резултат!
  Иначе нямаше да го повтарям по два пъти всяка година.

  Много е приятно и зареждащо с енергия, когато се качиш на кантара и видиш с очите си отлетелите килограми.
  Супер е да обуеш дънките, които едвам са се закопчавали само до преди месец и да не се налага да ги покриваш с по-дълга блузка.
  Хубаво ти става като се замислиш, че си направила необходимото, за да се чувстваш добре, да изглеждаш добре. Това е станало с лекота и дори ти е било приятно.
  Разбира се има хранителен режим. Който ти каже, че можеш да ядеш каквото си искаш и да отслабваш със сигурност те лъже.
  Но няма хапчета, които правят чудеса и съсипват организма (и тях съм пробвала).
  Няма чудотворни билки или кленови сиропи.
  Няма гладуване, 90 дневни диети, само плодове, ден само на вода и други подобни изтезания на тялото.
  Всичко постигаш сама и даваш от себе си само малко усилие и малко време!
  Аз свалих 7 кг. и 7-8 см от обиколките на талията ханша и бедрата.
  Май написах доста!
  Сега е твой ред да опиташ! И да разкажеш на другите!"

Видео галерия

Полезно

Впечатления на клиенти: