Процедури

Отпусната подмишница

Процедури Термаж

Thermage е единствената монополярна неинвазивна технология, която само с една процедура спомага за стягането и контурирането на кожата – без хирургическа намеса, без инжекции, без клиничен престой и с минимална инвестиция на време.
Благодарение на патентованата възвръщателна пластина, необходимата процедура е само една за разлика от униполярните, биполярни и триполярни апарати. Thermage стимулира естественото обновяване на колагена, което води до деликатни, естествено изглеждащи резултати.

Ако искате да разберете дали наистина ви се предлага оригинала Thermage, просто попитайте колко процедури са необходими – oтговорът трябва да е ЕДНА!

Thermage

Thermage е безопасна, неинвазивна, радиочестотна (RF) козметична процедура. Две седмици преди процедурата трябва да се преустановят посещенията в солариума или интензивно излагане на слънце и ползването на кремове с ретинол и гликолова киселина. Това е необходимо, за да бъде максимално безопасна процедурата. 

Как протича процедурата

Процедурата е безболезнена и не налага прилагане на обезболяващ крем. Всеки път, когато накрайникът докосва кожата ви, ще се почувствате кратко  усещане за охлаждане, последвано от дълбоко, но кратко усещане за стопляне, последвано от друго охлаждане. Усещането на топлина е признак, че в дълбоките слоеве на кожата се достига ефективната температура за стягане. Процедурата стимулира заздравяването на съществуващия в кожата колаген, както и образуването на нов колаген.

Полезно

Впечатления на клиенти: