Thermage коригира грешки с филъри и други инжекционни процедури

Термаж е най-ефикасната процедура за неинвазивен лифтинг в света и това е ясно на всички, които се интересуват от есетични процедури. Наскоро обаче открихме как да използваме страничните му ефекти във ваша полза, а имено корекция на лошо поставени филъри и прекалено голямо количество ботулинов токсин. С Термаж можем да намалим подуването под очите или разместването на така модерните напоследък в България “скули” и успоредно с това да стегнем видимо кожата в същия участък. За да се направи Термаж обаче се отваря индивидуален накрайник, който определя и цена на процедурата. На всички вас, които не харесват резултата от филърите си предлагаме безплатни консултации през седмицата и общи процедури всяка събота, за да ги направим финансово приемливи като коригираща процедура.

Благодарим на Нели Хаджийска, която със своя пост ни провокира да намерим това решение. Ето какво написа тя във фейсбук:


Жените понякога сме доста импулсивни в решенията си. Да не кажа глупави!

И аз, като всички грижещи се за себе си дами, полагам грижи за кожата, за лицето си...

НО!

По незнайни за мен причини реших да си сложа така модерните скули...

Филъри, които да поставя в определена зона на лицето си, уж за освежаване, за издърпване на назолабиалните бръчици...и за по-красиво излъчване като цяло.

ДА, ама НЕ!

Не винаги ефекта, който търсим се случва.

Моя организъм явно бързо и специфично разгражда, натрупва и събира тези модерни коктейли и вместо добрия краен резултат се получиха две бучици под очите, които ми придаваха още по-изморен вид...

Аз къде не спя от 5 години, къде сега умората сякаш се подчерта рязко и натрапчиво...

И така точно Предколедно се сдобих с две подутини под очите и мислех как бързо да се справя с този нежелан и неестетичен ефект от новите си скули.

Случайно се сетих за Evelina Borisova и нейния Термаж!

Бях чела, че освен стягащото си действие, термажа разбива, като страничен резултат ботокс и хилурон...

И така бързо се свързах с Ева и заедно организирахме „процедура по спешност“...

Доктор Иванова, невероятен човек и професионалист, с която си говорихме за силата на добрите енергии и мисли, както и другите дами в офиса ми обясниха, че резултата не е мигновен и трябва да изчакам поне 20 дни. Истината е, че още след втората седмица бучиците намаляха и лицето ми отново възвръща естествения си вид. Определено виждам, че и двойната брадичка се прибира и като цяло кожата ми грейва!

Благодаря на Ева, че направи Термажа възможен в България!

Пиша всичко това не само за да благодаря на Ева, че ми помогна така бързо и отзивчиво, а и за всички момичета, които като мен, лекомислено прибягват до напълно ненужни процедури, само защото...знам ли, просто защото всички го правят, просто защото приятелката им го е направила или са прочели, че това е модерно сега.

Нека изясним, аз не съм против това жената да се поддържа, но трябва да се има предвид, че всеки организъм различно приема, усвоява, разгражда и натрупва тези хилуронови филъри...и ефекта лесно може да се превърне в дефект.

За това премисляйте, консултирайте се и не бързайте!

Аз го поставих в проверен салон, с добър материал и под лекарско наблюдение, но просто не ми се получи...

Организма ми каза – „Внимавай!

Не бързай!

Нямаш нужда!

Можеш и да се обезобразиш, ей така без никой да го иска и очаква...“

И аз реших не просто да го послушам, а и да споделя с Вас горчивия си опит.

Дано стигне точно до тези от Вас, които имат нужда от тази аларма!

Обещавам да приложа снимка и след още 20 дни. Вярвам в още по-добрия резултат!

Назад

Полезно

Впечатления на клиенти: