Научете повече

Лекарите за C&B

"Clear+Brilliant е ефикасен при фини бръчки и пигментация, а клиентките могат да ползват грим непосредствено след процедурата и да се върнат към ежедневието си." 

Ан Чапас, дерматолог, собственик на клиника за естетична дерматология в Манхатън, два пъти носител на наградата „Джиниъс” на списание „Ел” (САЩ).

"Като дерматолог разполагам с този лазер в кабинета си и знаете ли какво – правя си процедури с Clear +Brilliant през цялата година, непрекъснато!"

Ейми Уекслър, практикуващ дерматолог и козметичен консултант на „Шанел”

Това е идеалното решение за всички на възраст от 25 до 45 години, които искат предотвратят появата на първите симптоми на стареене на кожата. Много от пациентите ми забелязват положителна разлика още след първата или втората процедура. Най-после, с  Clear +Brilliant можем да предложим процедура, която запълва празнината между лосионите и кремовете и по-агресивните козметични процедури.

Трейси Маунтфорд, дерматолог, основател и директор на „Козметик Скин Клиник”, Лондон

Резултатите показват, че Clear + Brilliant™ подобрява не само тонуса и текстурата на кожата, но и значително намалява броя и големината на порите, независимо от типа на кожата.

доц. дерматолог Джефри Доувър, Медицински колеж, университет Йеил

Полезно

Впечатления на клиенти: