Научете повече

Звездите за Фраксел

Напълно обяснимо е звездите от сцената и екрана да са тези, които най-ожесточено се опитват да забавят хода на времето.Ким Кардашиян е едно от най-известните лица на Холивуд и полага изключителни грижи за безупречния си външен вид. Кожата й е перфектна, но още на 31-годишна възраст тя се подлага на процедури с Fraxel  и говори открито за това в интервю с Опра Уинфри. „Момичета, казвам ви направо – направете си процедури с Fraxel! Не крия нищо и казвам на всички приятелки и на сестрите си, че това е най-добрата процедура за безупречна кожа!”

Доктор Брус Кац, директор на лазерна клиника в Ню Йорк, коментира избора на Ким да се подложи на лазерна процедура още на 31 години: „За хора като Ким, които имат хубава кожа, Fraxel е отличен начин за предотвратяване появата на фини бръчки. Като предприема превантивни мерки, Ким ще отложи във времето необходимостта от по-агресивни процедури.”


Кортни Кокс също не се сдържа и се похвали в шоуто на Елън Дедженерис с процедурата Fraxel, която е направила на дланите и ръцете си, за да се отърве от пигментацията. Така тя последва
примера на приятелката си Дженифър Анистън, която се отърва от фините бръчици и пигментни петна благодарение на Fraxel. Кортни е толкова доволна от резултата, че скоро ще използва вълшебния лазер и за лицето и деколтето си.

Една от най-верните почитателки на Fraxel и Thermage си остава Елън Баркин, която към ежегодната процедура с монополярния радиочестотен апарат е добавила и Fraxel за подобряване текстурата на кожата: „Процедурата не е болезнена, периодът на възстановяване е много кратък, а и забелязвам огромна разлика във вида на кожата ми.”

Тайните на една кралица на красотата

Съветите на козметичния магнат Боби Браун Кои за Вас са най-вълнуващите открития в областта на естетиката?

Несъмнено това са лазерите. Невероятно е какво може да се направи с тях. Подложих се на процедура с Фраксел заради увредената ми от слънцето кожа и тя стана като нова! Разликата е много голяма.

Полезно

Впечатления на клиенти: