Научете повече

Лекарите за Термаж

„Точно това очаквах от Thermage през всичките тези години…цялостното въздействие, намалената болка и увеличеното топлоотдаване са направо удивителни. Влюбен съм в тази машина.”

д-р Джей Бърнс


“Тази машина е напълно различна от всички останали. Чувството за дискомфорт е намалено с още 50-60%.”

д-р Бил Джонсън


Д-р Дебра Джалимън, доцент дерматолог в медицинския колеж „Маунт Синай“ и авторка на популярната книга „Правила за хубава кожа“, твърди, че Thermage CPT е най-добрата апаратура, която някога е ползвала за стягане на кожата. „Това е радио честота, която стимулира фибробластите съставящи колагена. Резултатите се забелязват незабавно, а същевременно състоянието на кожата продължава да се подобрява през следващите няколко месеца.“

Д-р Дебра Джалимън пред авторитетния лайфстайл уебсайт Type F

 

"Моето тайно оръжие – Thermage!"

Ан Чапас, дерматолог, собственик на клиника за естетична дерматология в Манхатън, два пъти носител на наградата „Джиниъс” на списание „Ел” (САЩ)


"При отпусната кожа винаги избирам Thermage пред всички останали възможности, тъй като вече десет години неизменно получава одобрението на Агенцията по хрени и лекарства заради оптимални протоколи на прилагане, предвидими резултати и най-вече заради високия комфорт по време на процедурата. Новият накрайник „Тотал” дава още по-добри резултати и с него могат да се третират и лице, и шия, и тяло. Синергията между Thermage и Fraxel дава наистина удивителни резултати."

Вик Наруркар,

Дерматолог, основател на „Бей Ериа Лейзър Институт”


"Само за час получавате неинвазивен мини-лифтинг, излизате от кабинета и се връщате на работа!"

д-р Скот Грийнбърг

Thermage е много добра алтернатива на лифтинга, особено за хора, които искат да изглеждат по-млади, но избягват хирургичната намеса. Така че, ако търсите процедура, чийто краен ефект е естествено подмладен външен вид, то значи се нуждаете именно от Thermage.

д-р Ава Шамбан,

Дерматолог, директор и собственик на клиника в Санта Моника, Калифорния

 

Полезно

Впечатления на клиенти: