Апаратура

Съвместимост

Защо да комбинираме Исолаз и Фраксел?

 

Eдинствено процедурите с Isolaz се базират на фотопневматиката (Photopneumatics™) (Photo = светлина, Pneumatics = вакуум), защитена с патент технология.

Съчетанието от серия процедури с Исолаз и в последствие с Фраксел е перфектната комбинация за заличаване на досадните белези от акне. Фрьксел Дуъл е неаблативен фракционен лазер. Той съчетава в един апарат два лазера, с две различни дължини на вълната – 1927nm (за третиране на пигментни белези) и 1550nm (за третиране на неравномерности). Така, в рамките на една процедура могат да се третират и двата типа белези след акне. Резултатите се постигат с 2 до 4 процедури, в зависимост от белезите. Процедурите се прилагат веднъж месечно през цялата година.

След приключване на терапията с Исолаз се консултирайте с вашия дерматолог кога можете да започнете терапия с Фраксел.

Защо да комбинираме Термаж и Фраксел?Експертите са единодушни, че съчетаното третиране с Термаж и Фраксел е перфектната комбинация за заличаване на следите от стареенето, при минимално време за възстановяване.

Когато се съчетаят Термаж и Фраксел, тогава се третират и трите слоя на кожата. Така се постига отличен резултат, при който кожата едновременно се стяга, изглажда и освежава.
Полезно

Впечатления на клиенти: