За нас

Екип


Евелина Борисова


Евелина Борисова е родена в София. Завършва Средно специално училище за сценични кадри и веднага е приета в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. В началото на 2008 г. става генерален представител за България на австрийската фирма HYPOXI. Това е първата патентована терапия в света за оформяне на тялото.
От края на 2009 г. е и официален дистрибутор за България на една от водещите американски фирми, производител на апаратура за естетична дерматология – SOLTA MEDICAL, която притежава марките Thermage, Fraxel, Isolaz, Clear+Brilliant, Liposonix и Claro.
Занимава се с различни спортове като езда, стрелба с лък и пистолет, ски, а желанието й да види света от един различен ъгъл и любовта към екстремното я кара да изкачи Мачу Пикчу, Килиманджаро, да достигне до базовия лагер под Еверест и да се включи в експедиция в Антарктида. Евлина разделя времето си между София и Ню Йорк, където следи всички последни развития в областта на естетичната дерматология. Тя е член на National Association of Professional Women (US) и убеден последовател на кредото, че професионализмът изисква непрекъснато усъвършенстване и придобиване на нови познания.

Д-р Светлана Гоцева

дерматолог

Завършва медицина през 1992 г. в Медицински университет гр. София. Работи 4 години като ординатор в Клиниката по дерматология и венерология, Александровска болница. През 1999 г. придобива специалност по Дерматология и венерология. От 1999г. работи като специалист дерматовенеролог в частна клиника. Има интереси в областта на естетичната дерматология и притежава сертификати за приложение на ботулинов токсин, филъри, мезотерапия. Провежда предварителни консултации с клиентите и процедурите с Fraxel Dual, Clear&Brilliant, Thermage и Isolaz, както и HLCC терапията за третиране на косопад.Михаил Желязков

мастър HYPOXI терапевт

Михаил Желязков е завършил Национална спортна академия през 2009 година с бакалавърска степен по специалност „Кинезитерапия, рехабилитация и физиотерапия”. Притежава и магистърска степен по специалност „Спорт в училище” и бакалавърска степен по специалност „Треньор”. Работи в „HYPOXI студио – център” от 2009 година. След обучение в Австрия получава сертификат за Мастър ХИПОКСИ терапевт. Изготвил програмата на специализирания лагер „Насочено изгаряне на мазнини” като част от проекта Smart Body Change.

Николай Костадинов

инструктор

Образование и квалификации:

Сертифициран функционален и кондиционален треньор към Европейската фитнес асоциация

Професионално развитие

От 2010г. Работи като фитнес инструктор и персонален треньор

Участвал в международен фитнес фестивал

Треньор по кондиционни тренировки на отбор по ръгби

Занимава се с организиране на спортни и здравословни събития с цел повишаване мотивацията на хората към спорта и здравословния начин на живот

Любим цитат

When every action has a purpose , every action has a result!


Полезно

Впечатления на клиенти: